MohsA Huidcentrum – Medisch Centrum Buitenlust – Venray
Header afbeelding
Medisch Centrum Buitenlust
Buitenlust 1 - 29 5803 AZ
Venray

MohsA Huidcentrum

MohsA is een modern expertisecentrum voor Mohs-Chirurgie in Nederland waar de nadruk ligt op een patiëntgerichte behandeling aan huidkankerpatiënten door gespecialiseerde en tevens zeer ervaren Mohs-Chirurgen.

Het centrum is uitgerust met de modernste technieken en voldoet aan de nieuwste eisen en verwachtingen. In het expertisecentrum besteden we aandacht aan het vaststellen, behandelen en voorkomen van huidkanker en de diverse voorstadia daarvan. De behandelingen vinden meestal als dagbehandeling plaats.

De dermatologen van MohsA, Mw. Dr. G.A.M. Krekels en, Mw. Dr. S. van der Geer – Rutten, zijn Mohs-Chirurg van het eerste uur en werden opgeleid door prof. dr. H.A.M. Neumann. Beide zijn zij gepromoveerd op een onderwerp dat te maken heeft met huidkanker.

Als jarenlange ervaren artsen binnen de brede dermatologie en gespecialiseerd in de dermato-oncologie en dermato-chirurgie, zijn zij zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van huidkanker en beschikken zij over ruime expertise in de behandeling ervan. Dr Krekels was van 2006 tot 2012 voorzitter en secretaris van de European Society of Mohs Micrographic Surgery. Dr. van der Geer is nu secretaris van deze vereniging. Dr. Krekels is internationaal bevoegd mentor, opleider, van de American Society for Dermatologic Surgery. Collega dermatologen worden op dit moment door hen opgeleid in Mohs chirurgie. Beide dermatologen vinden het belangrijk om activiteiten te blijven ondernemen om deze kennis op academisch peil te houden. In hun werkwijze hechten zij in het bijzonder aan een efficiënte en patiëntvriendelijke behandeling.

MohsA Huidcentrum beschikt over een brede expertise en mogelijkheden voor de behandeling van uiteenlopende dermatologische aandoeningen. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de behandeling, het behandeleffect en het welzijn van de patiënt steeds maar weer te verbeteren.

Onze aandachtspunten zijn:

  • Patiëntgerichte aanpak
  • Aandacht voor pijnbestrijding
  • Behandeling & preventie gaan hand in hand
  • Korte toegangstijden
  • Diagnose en behandeling op een dag
  • Als Mohs Academy voortdurend op zoek naar innovatie in huidkankerzorg

Contact

Om een afspraak te maken, belt u het telefoonnummer van het expertisecentrum +31 (0)88 1666111 Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via e-mail: info@mohsa.nl

Kijk voor meer informatie ook op onze website: www.mohsa.nl