RondOm Podotherapeuten – Medisch Centrum Buitenlust – Venray
Header afbeelding
Medisch Centrum Buitenlust
Buitenlust 1 - 29 5803 AZ
Venray

RondOm Podotherapeuten

Buitenlust 27-E
5803 AZ Venray
088-1180500
www.rondompodotherapeuten.nl

Binnen Medisch Centrum Buitenlust Venray is een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten werkzaam. U kunt bij de podotherapeut terecht voor klachten aan uw voeten, enkels, onderbenen, knieën, heupen of rug.

RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. Goed lopen houd je gezond, zorgt ervoor dat je je vrij voelt en laat je gaan en staan waar je wilt. Kortom, goed lopen zorgt ervoor dat mensen kunnen participeren in de maatschappij.

Afspraak maken bij de podotherapeut
Wilt u een afspraak bij de podotherapeut in Venray maken? Maak deze direct online via de website van RondOm Podotherapeuten of bel naar 088-1180500 (08:00-17:00).

Wat doet een podotherapeut?
Een podotherapeut is een erkende hbo-professional, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten of benen, een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon. Hierdoor kunnen weer andere klachten in andere delen van het lichaam ontstaan, zoals overbelasting van een spier of gewricht.

Podotherapie kan o.a. bestaan uit het corrigeren en beschermen van de voeten, door bijvoorbeeld het aanmeten van podotherapeutische zolen, teenortheses, schoen- en zoolcorrecties en wondbehandelingen. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over podotherapie vindt u op www.rondompodotherapeuten.nl.